Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN OSB’DE YATIRIMLAR BAŞLADI

CEYHAN OSB’DE YATIRIMLAR BAŞLADI

CEYHAN OSB’DE İLK FABRİKA HEYECANI

CEYHAN OSB’DE ILK FABRIKA IÇIN KAZMA VURULDU
Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi (COSB) alaninda yapilacak ilk fabrika için 07.07.2020 günü çalismalara baslandi.
OSB Yönetim Kurulu Baskani ve Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz baskanliginda, Yönetim Kurulu Üyeleri Ceyhan Ticaret Odasi (CTO) Baskani Seref Can, Dinçer Dinç, Cumali Kalkan ve Ali Yildirim, Bölge Müdürü Beyna GÜRLER, yatirimci firma sahipleri ve hafriyat firma sahibinin katilimiyla Ceyhan OSB alaninda yatirima baslangiç organizasyonu gerçeklesti.
Ceyhan Organize Sanayi Bölgesinin ilk yatirima baslayan firmasi Samet Beton Yapi Elemanlari firmasi, yatirima baslamasi nedeniyle kendisine tahsis edilen ve fabrikayi yapacagi alanda kurban kesti.
Burada bir konusma yapan Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz, 3 yil önce kurulus çalismalarina baslanan ve bu yilin basinda imar plani ve uygulama imar plani onaylanan sahada bugüne kadar OSB Yönetimi olarak temel altyapi çalismalarina basladiklarini; özel sektörün ilk icraatinin bugün basladigini ve bu çalismalarin artarak devam edecegini söyledi.
“CEYHANLI HEMSEHRILERIMIZ SABIRLI OLSUN”
Ceyhan Kamuoyunun COSB alaninda hareket istedigini de söyleyen Kaymakam Yilmaz, bu islerin hemen olmadigini, sabirli olmak gerektigini, arsa tahsisleri gerçeklestikçe de hareketliligin artacagini beliritti; Ceyhanli Isindanlarini Ceyhan OSB'de yatirim yapmaya davet etti; beton yapi elemanlari üretecek olan Samed Beton'un OSB'de basladigi ilk fabrikanin tüm Ceyhanlilar için hayirli olmasini diledi; fabrikanin bir an önce tamamlanmasini ve üretime baslamasini heyecanla beklediklerini ifade etti.
Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz ve katilimcilar kurban kesimi esnasinda dualar ederek burada çalisanlarin ve çalisacak olanlarin kazadan beledan korunmasi dileklerinde bulundular, yatirimciyi kutlayarak basarilar ve kolayliklar dilediler; ilk tesisin ilçemize hayirli olmasi temennisinde bulundular.


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli